Άγιος Νικήτας - Λευκάδα

Καλή Διαμονή

Μόλις 12 χλμ. από την πρωτεύουσα του κοσμοπολίτικου νησιού της Λευκάδας, βρίσκεται το παραδοσιακό χωριό του Αγίου Νικήτα, στην γαλάζια δυτική πλευρά του νησιού των Επτανήσων.

Ο Άγιος Νικήτας είναι ένα γραφικό ψαροχώρι που έχει καταφέρει να διατηρήσει την παραδοσιακή φυσική ομορφιά του και το χαρακτήρα του. Είναι το μοναδικό χωριό κοντά στη θάλασσα στη δυτική ακτή του νησιού που έχει ανακηρυχτεί από το Υπουργείο Περιβάλλοντος ως παραδοσιακός οικισμός. H εξαιρετική τοποθεσία του το καθιστά έναν ιδανικό προορισμό, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στις ομορφότερες παραλίες αλλά και στη νυχτερινή ζωή της πόλης.

Το χωριό είναι χτισμένο αμφιθεατρικά σε μια όμορφη περιοχή κατάμεστη από αιωνόβια ελαιόδεντρα. Το πράσινο της πλούσιας βλάστησης στον λόφο και το ατελείωτο μπλε του Ιονίου πελάγους συνυπάρχουν αρμονικά και συνθέτουν ένα μοναδικό τοπίο. Στον κεντρικό πεζόδρομο ο επισκέπτης θα βρει μια πληθώρα μίνι μάρκετ, τουριστικών μαγαζιών, παραδοσιακών ταβερνών και καφέ- μπαρ δίπλα στη θάλασσα.

Η πανσιόν Αφροδίτη βρίσκεται στην αρχή του πεζόδρομου του Αγίου Νικήτα, μόλις 180 μέτρα από την παραλία του χωριού. Το ευχάριστο περιβάλλον και η φιλική εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με το ειδυλλιακό τοπίο θα κάνουν τις διακοπές σας αξέχαστες!

the foto of a couch in our apartment, indicating the accommodation category as the inside of our rooms, studios and apartment

Διαμονή

the foto of an olive tree with our sign on it, indicating the gallery category as the outside of our rooms, studios and apartment

Φωτογραφίες